NIEUWS

WARME TRUIENDAG 5 FEBRUARI

Op 5 februari is de landelijke Warmetruiendag. Inmidddels de 15e editie. 
Groningen fair fashion doet mee, jij ook?
Warmetruiendag ontketent een collectief en is van iedereen. En past als geen ander bij GROFF. Wij omarmen dit initiatief, omdat je beter jezelf kunt verwarmen dan de aarde. Aangezien GROFF haar best doet gedragsverandering te creëren, hopen we dat je die trui niet nu nog aan hoeft te schaffen, maar dat er een exemplaar in je bezit is waar jij heerlijk in wegkruipt.

LEES MEER
Toukomst 50 circulair Groningen

STEM OP GROFF VOOR EEN CIRCULAIR GRONINGEN

Hoe gaaf zou het zijn als we in Groningen een plek zouden hebben waar iedereen volop kan experimenteren met nieuwe vormen van textiel. Het is nu tijd om je stem uit te brengen op ons Toukomst-project nr. 50: Groningen werkt circulair; We maken het zelf.

LEES MEER

ONZE TOUKOMST

Hoe gaaf zou het zijn als we in Groningen een plek zouden hebben waar iedereen volop kan experimenteren met nieuwe vormen van textiel, kleding, schoenen en accessoires en anderen kan inspireren met maken, ontwerpen, recyclen en herstellen!

LEES MEER

LEREN VAN ROTTERDAM | 13 & 14 maart 2020

Als we één ding kunnen leren van het positief veranderen van de kledingketen, is dat elkaar inspireren en van elkaar leren een must is. Samen komen we tot nieuwe oplossingen en kunnen we bouwen aan een duurzame toekomst.

LEES MEER